Pāriet uz galveno saturu

Krāsas

Mazliet paniekojos ar iespējamiem krāsu salikumiem bērnu opart stila sedziņām.
Ceru, kad dziju veikalu piedāvājums neieviesīs savas korekcijas.


Komentāri

  1. Visi smuki, bet es droši vien izvēlētos A vai C.

    AtbildētDzēst
  2. B labs, bet E derētu :)) tikai ar spilgti oranžu (apelsīnu)... :*

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Bumbuļjaka / Bubblecardigan

Pēc diezgan ilga neadīšanas perioda tapa beidzot kaut kas sev. Saskatījos Instagram un Pinterest pūkaino oversize adījumu bildes. Un šī bumbuļjaka tik ļoti uzrunāja, ka izkratīju vecos kāmju krājumus un ķēros pie darba. Tas adīšanas bads bija tik liels iestājie, ka pat ar paraudziņiem paspēlējos. Gandrīz uzadītu mugurpusi izārdīju, jo kaut kas man nepatika. Iedvesmai daži mani atradumi Pinterest:

Pink! puff cardi

Izmēģināju priekš sevis jaunu reglāna adīšanas veidu. No krievu valodas burtiski tulkojot - uzpleču reglāns. Šķirstot iedvesmas bildes Pinterestā un Instagrammā idejiski bija skaidra valdziņu pieaudzēšanas taktika, bet drošībai sameklēju arī aprakstu. Jau sākotnēji es biju ieplānojusi "puff" stila piedurknes. Tādēļ plecu daļā, kad beidzas izstrādājuma platuma pieaudzēšana un sākas piedurķņu pieaudzēšana es "uzpleču" valdziņu skaitu dubultoju. Joprojām nevaru saprast patīk vai nepatīk man šī dzija. Ļoti patīk izstrādājuma vieglums un gaisīgums. Nepatīk, tas ka tikko uzadīts izskatās jau mazliet apvēlies. Es gan vēl neesmu mazgājusi savu džemperi, jo tauta runā ka pēc mazgāšanas šī dzija labāk patīkot. Apraksts:  Glacier Waters by DROPS Design 216-9 Dzija:  DROPS Brushed Alpaca Silk, 7 ficītes, krāsa "Cerice" jeb Nr. 18 Adatas: 4mm un valnīšiem 3.5mm

Sirsniņu sedziņa ratiem / Baby heart blanket

Beidzot gatava. Nekā sarežģīta šādas sedziņas tamborēšanā nav, vienīgi tas prekš manis ir diezgan laikietilpīgs process. Šī sedziņa ceļos uz Liepāju, pie mana brāļa dēla, mazā Intara. Pirms sedziņas tamborēšanas piemetu uz datora aptuveno izskatu , lai procesa laikā būtu pēc kā aptuveni vadīties. Sākotnēji bija doma vienu motīvu ar sirsniņu un vienu vienkrāsainu motīvu, likt vienu aiz otra. Bet procesa laikā sapratu, kad krāsainā dzija ir pietiekami, lai katrā motīvā ietamborētu sirsniņu. Kā arī lai samazinātos pamata dzijas (šampanieša krāsas) patēriņš. Pavisam kopā uztamborēti 80 gabaliņi, 11cm x 11cm lielumā. Pleda izmēri 94cm x 116cm. Tamboradata: 2.5mm Dzija: kopā izlietots 700gr Pehorka  Кашемировая  (50% merino, 50% cashmere) 50gr=200m šampanieša krāsa - 10gab. oranžā krāsa - 1gab. zaļā krāsa - 1gab. Pehorka  Детский каприз  (60% merino, 40% microfiber) 50gr=225m zilā krāsa - 1gab. Midara  Baby  (70% merino, 30% dralon) 50gr=200m sarkanā krāsa - 1gab.