Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: februāris, 2013

Un vēl ...

Un vēl man liekas, ka tā ārmala nedrīks mest tādus lokus. Tai ir jābūt daudz maz taisnai. Tātad ārdu vēl un praktiski sāku visu no sākuma. Šoreiz pamēģināšu pieaudzēt pēc cita apraksta no Drops Design .

Kļūda atrasta / Find error

Tikko izārdīju otro reizi savu jaku. Izklāju uz grīdas. Un mana nojausma bija pareiza. Pa daudz ir pieaudzēts un tādēļ tās krunkas. Nezinu vai pēc bildēm var saprast, bet dzīvē tas ir ļoti uzskatāmi redzams, ka atsevišķās vietās tā kā nedaudz viļņojas. Nu nevar tā vienkārši akli uzticēties aprakstiem.

Kaut kas dzeltens procesā... / Something yellow in process

Iekšs  Ravelry  ( var arī ŠEIT redzēt ) ieraudzīju šo vienkāršo tamborēto jaciņu un man arī tādu sagribējās. It kā nekā sarežģīta tur nav, sekojot instrukcijām ķēros klāt.  Pirmkārt autores ieteiktā programma strādā tikai uz Windows XP. Otrkārt es tā arī īsti neiebraucu programmā iestrādātajā izmēru sistēmā.  Pašlaik esmu pārdomu procesā. Ārdīt, to visu gandrīz gatavo, ārā jau OTRO reizi? Jā, vienreiz jau izārdīju, jo izrādās tamborējot pēc 38 izmēra apraksta man sanāca dauzd pa lielu (dzīvē reāli nēsāju 40, 42 izmēru). Un šis gandrīz gatavais ir tamborēts pēc 36! izmēra apraksta.  Vai turpināt un pabeigt un pēc pabeigšanas nosiltināt skapi un aizmirst par kārtējo neveiksmi?  It kā no mugurpuses izskatās daudz maz ok. Bet priekšpusē man nepatīk tās "krunkas" pie padusēm. Tāda sajūta ka augšdaļai ir pa daudz valdziņu! Bet kā noteikt īsto valdziņu skaitu, lai būtu bez tām briesmīgajām krunkām? Bet tai pat laikā krūšu daļā atkal tā pašaurāk izskatās. Varbūt kāda ir ko līdzī

Dāvana

Dāvana no darba kolēģiem dzimšanas dienā!