Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: janvāris, 2013

Radošā nodarbība jostu un prievīšu aušanā

Padalos ar info. Vairāk var izlasīt ŠEIT !

Radošo Rotu Izgatavošanas meistardarbnīca

Padalos ar info. Brīvajā brīdī piepalīdzu " Floristikas meitardarbnīca Grieta " meitenēm ar viņu bloga izveidi un uzturēšanu. Līdz ar to esmu informēta par tur notiekošajām meistarklasēm un semināriem. Un vienmēr nopūšos, jo diemžēl šīs meistarklases pārsvarā notiek darba dienās. Ehh un arī šī meistardarbnīca rotu izgatavošanā tiek rīkota darba dienā un es atkal netieku!

Zeķītes zem eglītes

Gribēju šogad nošmaukties un adītās zeķītes nopirkt Jelgavas Ziemassvētku tirdziņā. Man vajadzēja tikai 2 pārus bēbīšu vilnas zeķītes, ko zem eglītes paslēpt. Bet paliku gribot! Pirmkārt jau uz jaudzimušo mazajām pēdiņām īsti nebija piedāvājuma. Un tās dažas ko atradu man nepatika. Ja ir adīts no tīras vilnas, tad ļoti rupjš adījums un zeķes tādas masīvas un zem bodija īsti nepavilkt. Ja smalkāka dzija, tad atkal tās sastāvs man negāja pie sirds, jo sintētika. Tad nu nācās pārvarēt savu slinkumu un pašai uzadīt.

Atskats uz 2012

Gada sākumā tik aktuālais rokdarbu blogos - savilk bilanci par pagājušā gadā padarīto, sastrādāto. Nu, rokdarbu jomā ar sevi, diemžēl, lepoties nevaru. Sen man nav bijis tik tukšs gads rokdarbu ziņā. Bet toties esmu ļoti lepna par džemperi , kuru uzadīju Kundziņam. Vēljoprojām nevaru vien beigt priecāties cik labs tas ir sanācis!  Toties 2012 ir tas gads, kad es atkal esmu pievērsusies sportiksām nodarbēm. Ziniet, kad sāku draudzēties ar Kundziņu biju diezgan sportiska meitene - regulāri basketbola treniņi, universitātes laikā baseins un mīļākie skrienamie gabali bija tie saucamie garie. Bet kā jau tas mēdz būt attiecību sākumā, tad visas citas nodarbes tiek atliktas malā. Nu, jūs jau ziniet kā tas ir, kad taureņi vēderā tiek baudīti uz pilnu klapi un viss cits vairs nav aktuāls. Tā nu tas bija ievilcies daudzu gadu garumā. 2012 gada pavasarī lēnām atsāku skriet. No sākuma 10 min, tad 15 min un līdz gada beigām jau spēju skriet 1 h no vietas! Jau rakstīju par savu vasaras atva