Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: marts, 2012

Kristians

Nesen ar Kundziņu bijām uz raudzībām pie Kristiana. Viņam tik ļoti patīkot manis tamborētā sedziņa , ka sarunāja, lai vecāki viņu nofotogrāfē un atsūta man bildītes. Mazais Kristians iepozē uz savas jaunās sedziņas speciāli Kikii hobiji blogam. *** Recently I and my Dude went to see new baby named Kristians. He likes the blanked I crocheted a lot, so I made an agreement to his parents to take photos with him and send those pictures to me. Little Kristians posing on his blanket – specially for Kikii hobbies blog.

MK džemperis / MK sweater

Beidzot Kundziņš ir ticis pie jauna džempera. Pamatideja noskatīta ŠEIT . Kā jau kuro reizi ir pierādījies, es nespēju stingri vadīties pēc apraksta. Sākot jau ar pašu pamatrakstu! Piemēram, aprakstā ir minēts ka apkakle ir jāšuj klāt, bet es kā cilvēks, kuram riebjas detaļu sašūšana (piešūšana) to pieadīju uzreiz klāt. Dzija: Pāces vilna divkārtīgā (550g, izmērs M) Adatas: 3.5 mm *** Finally my Dude got a new sweater. Idea and pattern I found HERE . But I can't strictly follow by the pattern description. I often like to improvise starting from basic stich.  Yarn: Latvian lambs wool 100% (550 g, size M) Needle: 3.5mm

Izloze

Paldies, par laba vēlējumiem bloga jubilejā. Ķeramies pie lietas! andrasballe Sandra Spu Diāna spaariite  Hela  solle  Aija  Sixspārne  Guna  Una  Aija Elliņa  dace  RitaGri  aggie  Inese  Sarkanā Biete Un grāmatiņa dodas pie ... ... Daces uz Zviedriju. p.s Dace atsūti man lūdzu uz e-pastu kikii.ks@gmail.com adresi uz kuru tev nosūtīt laimestu. Tavu e-pastu man neizdevās atrast tavā profilā.

Dzimšanas dienas konfekte 3

Šodien blogam 3 gadi! Man patīk ne tikai saņemt, bet arī dāvināt! Šogad dāvanu grozā ir Aijas Jansones grāmata "Rucavas  rakstaino adījumu mantojums". Noteikumi pavisam vienkārši. Tie kuri vēlas savā īpašumā iegūt šo grāmatu līdz 08.03.2012 pulksten 23:59 atstāj komentāru. Vienīgi komentārs nedrīkts būt anonīms, lai varu ar veiksminieku sazināties.