Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: septembris, 2010

Lāčuka jaka

Silta jaciņa ~2 gadus vecai Dūdai. Dūdas mamma ļāva man brīvi izvēlēties modeli pašai. Vienīgi prasība bija kapuce. Reglāns no augšas, labiskajā rievotajā adījumā. Nekā sarežģīta. Kā zināms viss ģeniālais ir vienkāršs. Nelielam akcentam lāčuka austiņas. Dūda + lācis = Dūdulācis :) Adatas: 3.5mm Dzija: RAM Angora ~300gr (divi pavedieni kopā salikti) Ideju ieraudzīju iekš ravelry.com. Bezmaksas apraksts pieejams šeit angliski.

Valmiera

Fotogrāfēšana ir vēl viens mans hobijs. Šinī jomā man vēl ļoti, ļoti daudz ir ko mācīties. Valmiera sestdien, kad to savā varā bija pārņēmuši maratona skrējēji. Es pabiju vietās, kur varēja izbaudīt mieru un klusumu.

Zilā jaka

Mana debesu zilā jaka tuvojas finišam. Bet kaut kas īsti man neiet pie sirds. Manuprāt pie vainas būs šis džemperis/tunika. Sanāca redzēt dzīvē un iemīlējos. Sasodīts. Laikam ārdīšu jaku ārā un mēģināšu uzcakināt šo. Džempera autores blogs šeit . Bilde no autores ravelry.com profila.

Ātradīšanas fināls

Sestdien 11.09.2010 noslēdzās ātradīšanas čempionāts. Biju tur un piedalījos. Uz rezultātiem var raudzīties divos veidos. 1. Neuzvarēju. Paliku kaut kur pa vidu. 2. Kā man viens LV izlases sportists apgalvo - svarīgs ir personiskā laika rekords. Tad nu lūk Jelgavā mans laiks bija 14min 30sec., bet finālā 13min tiku galā ar to pašu uzdevumu. Ja būs iespēja vai piedalīšos vēl kādu reizi? Gan jau, kad JĀ.