Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: augusts, 2009

Rozā jaka

Noskatīju sev šādu jaciņu iekš Ravelry . Izrādās šīs jakas pamatideja nāk no Drops Design un tā ir bērnu jaciņa! Piesaistīja ar savu vienkāršumu un kabatiņām. Mans pirmais reglāna piedurkņu darbs. Tad jau manīs cik reizes nāksies pāradīt :) Ceru, kad sanāks jau ar pirmo reizi. Sākotnējo modeli izdomāju papildināt ar ieadītām pīnītēm, lai it kā veidotu auguma iešuves, vismaz vizuāli. Kā arī reglānam noraukuma veidu izvēlējos ar pīnītes motīvu.

Zeķites

Vēl viens pasūtījuma darbs pabeigts.

Krāsošana

Hmm. Kas notiek, kad blondīne grib pati dziju nokrāsot? Es tagad zinu :) Viss bija parāk skaisti, lai būtu taisnība. Dzijas krāsošana veļas mašīnā. Ieliekam krāsu, ieliekam dziju un palaižam veļas mašīnas ciklu. Cītīgi sekoju visām instrukcijām, pat uz 60 grādiem noregulēju. Tikai piemirsu vienu lietu VILNU drikst mazgāt max 40 grādos. Tik ļoti biju aizrāvusies ar instrukcijas ievērošanu. Tad nu lūk, mīļie iznākums: p.s. varbūt kādam ir vajadzība pēc vilnas drediem? Vai arī ir kāda ideja ko ar to var iesākt?

M.K džemperis

Beidzot esmu pieķērusies. Pāradu vienu neidzevušos džemperi. Kurš plauktā man ir kādus pāris gadus nostāvējis. Ko es toreiz adot nebiju līdz galam izdomājusi? Tā arī nezinu. Bet nu otrs mēģinājums. Tad jau redzēs. Dzija Ogres vilnas kamoliņi.

Montiņa iepozē un atrāda jauno tērpu

Beidzot rozā komplektiņš ir sasniedzis mazo princesi Montiņu. Nu mana sirds ir mierīga, jo viss der.

Pleds

Šis nav mans darinājums. Bet aizvien vairāk sāk gribēties sev šādu raibu pašas darinātu pledu. Nekas sarežģīts jau tur nav. Tikai ļooooooti darbietilpīgi. Bet ideāls variants, kad uznāk radošā krīze. Šī darba autores blogs: http://doyoumindifiknit.typepad.com/do_you_mind_if_i_knit/