Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: marts, 2009

Zeķites

Izrādās Sergeja dēliņš ir izaudzis no raudzībās sadāvinātajiem zābaciņiem. Viņš palūdza, lai uzadu nākamo izmēru. Zilās zeķītes ir adītas no Ogres vilnas kamoliņiem, bet zaļās ir 100% sintētika. Vispār jau es neatbalstu, kad bērniem jāvalkā sintētiski materiāli, bet tā krāsa. Uz pavasari gribējās tādu košāku :)

Kad es eju raudzībās

man vajag jau laicīgi zināt, kas gaidāms. Sedziņas darināšana ir diezgan laikietilpīgs process. Decembra sākumā biju ciemos pie Sergeja un Lolitas un mazā Jāņa. Tā kā Sergejs ir tāds mākslinieka tips, viņa dēliņam sedziņu tamborēju tādu raibāku, krāsaināku. Sedziņas izmēri 80 cm x 100 cm. Kā arī tika uzadīti zābaciņi. Paldies Lolitai, kura padalījās ar bildītēm. Jo pirms dāvināšanas nepaspēju pati safočēt.

Raudzību komplektiņš

Šad tad mēdzu adīt pēc pasūtījuma. Šādu komplektiņu ir iecienījusi Liene. Kaut kā ir sanācis, kad viņai tikai pie meitenītēm ir jāiet ciemā :) Cimdiņi un zeķītes ir adīti no Ogres kamoliņiem (vilna), ir ievērta rozā lentīte, kurai galos uzmontēju pērlītes sirds formā.

Veste

Saņēmu savā pasta kastē kārtējo katalogu. Manu uzmanību piesaistīja šī veste. Kaut kā tā rozā krāsa mani šoreiz paķēra :) Materiāls 100% poliakrs, cena 15Ls man likās par daudz masu produktam. Plus vēl pasta izdevumi jāpierēķina. Kas par daudz, tas par daudz. Pašiverējot pa Jelgavas dziju veikaliem atradu 70%vilna, 30% akrils un rozā krāsā. Hip hip urrā. Darbs var sākties. Darba gaitā izdomāju, kad man tai vestei vajag tādas kā rociņas. Tad nu rezultāts ir šāds: Kādu nedēļu pa vakariem bija ko darīt. Un jā tas viss man izmaksāja ~7Ls. p.s. paldies Lienei par foto.

Cepure

Saskatījos i-netā visādas bildītes. Mani mīļākie paraugi: Nu un protams, man arī savajadzējās tā saucamo "Rasta hat" vai "slouchy beret" Šamo gan vairāk var pieskaitīt pie "rasta", bet es esmu ļoti apmierināta ar gala rezultātu. Gan jau kad drīz taps vēl kāda, kādos spilgtākos pavasara toņos. p.s. paldies Lienei par foto

Bolero jaciņa

Decembrī pie manis ciemos bija atbraukušas draudzenes. Abām baigās bolero jaciņas. (veikalā pirktas). Tad nu man arī tādu brīnumu sagribējās :) Mazliet padoma un attēli no Googles tantes un mazliet darba, un ieguldītā laika. p.s. paldies Lienei par foto.

Ziemassvētku dāvana

Rados ir divas mazas princesītes, kurām it kā viss jau ir. Rotaļlietu veikalu piedāvājums manī izraisa izmisumu, jo no tā neko nesaprotu un veikalā apmulstu :) Radās doma kaut ko uzadīt. Konsultējos pie princesīšu vecmāmiņas. Un izvēle krita par labu sarafānam. Tad nu lūk rezultāts. mazākajai princesītei, kura ir ~1 gadu veca lielajai princesei, kura ir ~3 gadus veca. (starp citu abas ir māsas) mazās princeses Laura un Māra. Paldies mammai Lindai par foto.