Pāriet uz galveno saturu

Šalle Sarkanā / Cowl RED

Strīpaino bērnu jaciņu esmu nolikusi mazliet malā. Tuvojoties siltākam laikam sapratu, ka gribu sev jaunus aksesuārus -  šalli, cepuri un bezpirkstu cimdus. Šalle ir adīta uz apaļadāmajām adatām. Uzmetu 300 valdziņus. Pirmās 10 rindas 2x2 sviķelis, tad 17 cm raksts un noslēgumā arī 2x2 sviķelis. Mazliet noslinkoju, jo sākotnēji biju plānojusi šalles raksta daļu adīt ~ 30 cm augstu.
Procesā cepure.

Dzija: Red Heart Baby Color (100% Acrylic) 130gr
Adatas: 2.5 mm
Izmērs: 23 cm x 120 cm

***

Striped baby cardigan I put aside. As we approach the warmer weather I understood that I need new accessory - a scarf, hat and hand warmer. Scarf is knitted on a circular needles. I cast on 300 stitches. First 10 rows I knit: 2(k) x 2(p). Then 17 cm design. And on end again 2(k)x2(p). I was lazy a bit because I had originally planned to knit scarves article of about 30 cm high.
In process hat.

Yarn: Red Heart Baby Color (100% Acrylic) 130gr
Needle: Circular 2.5mm
Cowl size: 23 cm x 120 cm


Komentāri

  1. interesanta un dzīvespriecīga šalle!

    AtbildētDzēst
  2. Tādā veidā adīta šalle vēl nebija manīta....Oriģināli! Gaidīsim pārējās komplekta daļas!

    AtbildētDzēst
  3. Koša un feina šalle sanākusi...
    Man ar bija visu ziemu doma uzadīt "apaļšalli", bet laikam tā arī paliks nerealizēta :D

    AtbildētDzēst
  4. Rita, pilni veikali ar šāda tipa šallēm. Uz atlaidēm pat smieklīgi maz maksāja. Vienīgi krāsas tādas drūmas bija, tāpēc pati darināju augšā.

    Jūlija, vari būt čakla un uzadīt tagad, bet nēsāt rundenī :)

    AtbildētDzēst
  5. Cmukas bildez

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Bumbuļjaka / Bubblecardigan

Pēc diezgan ilga neadīšanas perioda tapa beidzot kaut kas sev. Saskatījos Instagram un Pinterest pūkaino oversize adījumu bildes. Un šī bumbuļjaka tik ļoti uzrunāja, ka izkratīju vecos kāmju krājumus un ķēros pie darba. Tas adīšanas bads bija tik liels iestājie, ka pat ar paraudziņiem paspēlējos. Gandrīz uzadītu mugurpusi izārdīju, jo kaut kas man nepatika. Iedvesmai daži mani atradumi Pinterest:

Pirmais reglāns

Mans pirmais reglāns no augšas. Esmu iemīlējusies šajā adīšanas paņēmienā. Nesaprotu, kāpēc kaut ko tik vienkāršu, nemāca skolā. Kaut vai leļļu izmērā. Bet nē, vajag tīnim dzīvi sarežģīt ar šūtām piedurknēm. Mana variācija par tēmu: Baby-doll cardigan (ravelry.com) Adatas: 3.5mm Dz ija: Løve LUNA, 50% bambuss 50% kokvilna (iepirkta iekš Super Action pa lēto) 9 x 50gr Nedaudz pietrūka, tāpēc piemeklēju BBB Casba, 100% kokvilna, 1 x 50 gr Pogas: 9 gab. Tik daudz pogas sen nebiju šuvusi! Izrādās manis interesējošās un izvēlētās pogas skaitās BĒRNU. Hi, hi! P.S Izklaidējos ar foto aparāta tālvadības pulti. Pati sevi safočēju, jo kaut kā nesanāca vienoties ar Lieni par abām pieņemamu laiku.

Opart bērnu sedziņa II / Opart baby blanket II

P.S. Liene tu šito ierakstu šķir garām! :) Dāvana Lienes bebītim uz raudzībām. Kaut kad vasarā biju uzmetusi krāsu shēmu opart stila sedziņai. Nācās pievienot vēl oranžo toni, jo sarkanais bija tikai viena ficīte pieejama. Samācīja man krāsu kursos, kad lai vīrieši būtu stipri (vīrišķīgi, nevis lupatas un memmes dēliņi) vajag viņus bērnībā tērpt sarkanos apģērbos, nevis gaiši zilos (skaitās meiteņu krāsa). Tāpēc esmu diezgan spēcīgi uz to sarkano ieciklējusies. :) Izmantotā dzija: ~600g. Pehorka "Kasemirovaja" (50% merino vilna, 50% kašmirs mākslīgais izrādās ) Adatas: 3.5mm ik pa ~2cm piesprausts pie matrača uz nostiepšanu kreisā puse uz augšu