Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: decembris, 2010

Lai veiksmīgs Jaunais gads / Happy New Year

Dāvana Nr3 / Christmas gift Nr3

Un protams sarūpēju arī vienu jaku ar lāču austiņām.

Dārgais bloga lasītāj!

Būšu priecīga ja Tu atbalstīsi mani konkursā " Eglīšu skaistumkonkurss " un nobalsosi par manu EGLĪTI . Ļoti vēlos iegūt galveno balvu. Mana vannas istaba ilgojas pēc remonta. Es ilgojos pēc smukas vannas istabas! Jau iepriekš, sirsnīgs PALDIES!

Volānsvārki Laurai / Ruffle skirt for Laura

Ziemassvētku dāvana (Nr2) mazajai princesei Laurai. Mani izejas dati bija: vidukļa apkārtmērs - 54cm dibena apkārtmērs - 55cm garums no vidukļa līdz celim - 29cm Sākumā sāku adī tno augšas Bija doma ar šūšanas metodi valdziņš valdziņā piešūt pie volānu daļas . Kaut kas nesanāca. Un tāpēc turpināju adīt tālāk no apkšas Adīju uz apaļadāmajām adatām 3.5mm Uzmetam 156 valdziņus. Pirmā rinda labiski, otrā rinda kreiliski, trešā rinda labiski. Ņemam volāndziju un adam vienu rindu kreiliski. Ar pamatkrāsas dziju divas rindas labiski. Ar volāndziju vienu rindu kreiliski un atkal ar pamatkrāsas dziju divas rindas labiski. Un tā turpinām aptuveni 8-10 cm. Tālāk ar pamatkrāsas dziju adām tikai labiski ~12cm. Katru 11 un 12 valdziņu sasadām kopā. Tā lai uz adatām paliek 143 valdziņi. 1o rindas labiski. Katru 12 un 13 valdziņu saadām kopā. Paliek 132 valdziņi. 10 rindas labiski. Katru 10 un 11 valdziņu saada. Paliek 120. Divas rindas labiski. Tākā manā gadījumā gumijas platums bija 4cm,

Volānsvārki Mārai / Ruffle skirt for Mara

Sarūpētā Ziemassvētku dāvana (NR1) lielajai princesei Mārai. Mani izejas dati bija: vidukļa apkārtmērs - 54cm dibena apkārtmērs - 58cm garums no vidukļa līdz celim - 35cm Adatas: 3.5mm gandrīz 1 fice BBB Filati Butterfly gumija 4cm plata, 55cm gara

Atklāsme / Revelation

Acis darba izbijās, Rokas darba nebijās, Rokas darba nebijās, Zinājās padarot. Neskatoties uz to, kad man jau ir satamborēti kādi ~60 gabaliņi, nejauši nonācu pie secinājuma, kad jāpārtaisa ir viss. Vienkārši kādu vakaru iemēģināju jauno tamboradatu, 3mm. Līdz šim manā krājumā resnākā tamboradata bija ~2mm. Kā arī kādu laiku biju domājusi, kad esošo kvadrātiņu tamborējums ir pārāk blīvs. Un pleds pēc mazgāšanas paliks pavisam ciets un ar tādu īsti negribēsies apsegties vakaros. Neliela matemātika uz papīra: Tamborada ~1.6mm 10cm x 15gab = 150cm 10cm x 20gab = 200cm 15 x 20 = 300gab (kopā) Tamboradata 3mm 13cm x 12gab = 156cm 13cm x 16gab = 208cm 12 x 16 = 192gab (kopā) Virspusē kvadrātiņš (zaļš), kas tamborēts ar nepiemērota izmēra tamboradatu. Pārējie jau pārtamborēti ar 3mm adatu. Dzija iziet gandrīz tikpat! Līdz ar to sanāks arī izmaksas beigās mazākas. Jā, es esmu tik dulla un visu pārtaisīšu!

Eglīte / Christmas tree

Mans Ziemassvētku vecītis tagad zinās, kurā vietā dāvanas atstāt! Bet kā būs tavam vecītim? Ir jau sagatavota vieta? Nevaru atcerēties un arī sameklēt nesanāk, kurā tieši blogā ieraudzīju šādu eglīti no savas bloglistes. Bet ideja man ļoti iepatikās. Tāpēc nolēmu uztaisīt sev arī tādu "modīgu" eglīti. Kā arī tiku vaļā no nelielas kaudzītes pogu. Tās man arī krājas kastītē - gan jau kaut kad noderēs. Man parasti ir žēl eglīšu, kuras pēc Ziemassvētkiem tiek izmestas. Tie skati pie atkritumu urnām ir briesmīgi.

Dāvana Nr1 / Christmas gift

Decmbris ir tāds interesants mēnesis. Darbi visu laiku top, bet tā pilnībā atrādīt nevaru. Var gadīties, kad dāvanu saņēmējs ieskatās blogā un viss pārsteigums vējā. Apsolu pēc Ziemassvētkiem visus darbiņus publicēt, kā arī dažiem pat aprakstus būšu sagatavojusi.

Ziemassvētku rotājumi / Christmas Decorations

Brīžos, kad īsti negribas adīt, bet kaut ko ķimerēt, top šādi eņģelīši. Daži eņģelīši kopā ar zvaniņiem , jau ir atraduši vietu pie loga Interneta plašumos atrastā shēma.

Aaaaa

Cietā rieksta - šalles raksts , ir iespējams apskatīt mormālā izmērā. Tur pat, tikai jaku sadaļā . Mjā, sieviešu sadaļu izčekoju, vai nav kaut kas interesants, bet par vīriešu neiedomājos. Vismaz priecē tas, kad esmu bijusi diezgan tuvu patiesībai.