Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: maijs, 2010

Sacensības

Katram sava disciplīna ģimenē. Mans vīrietis (3417) pagājušajā nedēļas nogalē pievarēja pusmaratonu (21 km), Nordea Rīgas maratona ietvaros. Apsteidza Ušakova kungu :) Es savukārt šinī nedēļas nogalē beidzot sadūšojos un piedalījos ātradīšanas sacensībās Jelgavas pilsētas svētku laikā. Rokas trīcēja nenormāli, visu adīšanas laiku. Valdziņi muka nost no adatām, diegs bija sapiņķerējies. Bet ar visu to esmu ātrākā čikse Jelgavā! Juhuuu, 1. vieta. Nākamais posms fināls Rīgā. uzmetu valdziņus kaut kas ir samudžinājies procesā gatavs, pārbauda vai neesmu pa maz noadījusi sajutos kā slaveība, aizmirsu no priekiem pajautāt, kad un kāds raidījums man jāskatās kamēr citi vēl ada, es jau atpūšos diploms

Opart stila sedziņa

Turpinu mācīties ko jaunu. Šoreiz tā ir kvadrāta adīšana no vidus. Šī sedziņa jau sen bija noskatīta. Par to kā ada kvadrātu no vidus, savulaik iekš youtube.com noskatījos video pamācību. Youtubā var daudz interesantas lietas apgūt. Kur tiem cilvēkiem (rokdarbniecēm) pietiek pacietības to visu dokumentēt (filmēt, montēt)! Ir iemesls to tagad uzadīt. Kaut kā, līdz šim, ir sagadījies, kad man uz raudzībām ir vasaras peridā jāiet :)

Dāvana krustdēlam.

Pabeigts un vakar uzdāvināts! Pavisam vienkāršs džemperītis krustdēlam. Vakara gaitā dāvana tika iesvētīta ar putukrējuma pikuci no kūkas! :)