Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: aprīlis, 2010

Pirmais reglāns

Mans pirmais reglāns no augšas. Esmu iemīlējusies šajā adīšanas paņēmienā. Nesaprotu, kāpēc kaut ko tik vienkāršu, nemāca skolā. Kaut vai leļļu izmērā. Bet nē, vajag tīnim dzīvi sarežģīt ar šūtām piedurknēm. Mana variācija par tēmu: Baby-doll cardigan (ravelry.com) Adatas: 3.5mm Dz ija: Løve LUNA, 50% bambuss 50% kokvilna (iepirkta iekš Super Action pa lēto) 9 x 50gr Nedaudz pietrūka, tāpēc piemeklēju BBB Casba, 100% kokvilna, 1 x 50 gr Pogas: 9 gab. Tik daudz pogas sen nebiju šuvusi! Izrādās manis interesējošās un izvēlētās pogas skaitās BĒRNU. Hi, hi! P.S Izklaidējos ar foto aparāta tālvadības pulti. Pati sevi safočēju, jo kaut kā nesanāca vienoties ar Lieni par abām pieņemamu laiku.

Mūžīgais džemperis

Veicot inventūru dzijas krājumos - atradu šo sen, sen iesākto džempri. Skelets manā skapī. Nu nesaprotu, kāpēc tas man tik ilgi (~6 gadus) adās. Piebildīšu, kad adu to drauga mammai. Pagājušo vasaru tā kā saspurojos un it kā pabeidzu. Bija palikušas tikai piedurknes. Laikošana. Kaut kas nebija riktīgi ar tām pieduknēm. Pāradīju. Atkal nebija riktīgi. Apnikās ņemties un noliku malā. Šogad esmu atklājusi reglānu no augšas. Ārdīšu pilnīgi visu ārā un adīšu pēc šīs metodes. Jātiek taču vienreiz galā.

Spilvena pārvalks

Vienu vakaru niekojos, niekojos un sāka tapt šis dekoratīvā spilvena pārvalks no iekrātajiem īrisa diedziņiem.

Krustdēlam džemperis

Beidzot esmu apguvusi - reglāns no augšas. Tā tik ir štelle. Nekas nav jāšuj. Ideāli. Šis džemperis būs dāvana krustdēlam dzimšanas dienā. Vai nu man vajag īsākas apaļadāmās adatas, vai es kaut ko nesaprotu adīšanā pa apli. Jo ja adījums ir mazliet šaurāks par adatām, man liekas ļoti neērti un viss notiek lēnāk. Nāksies pārcelties uz zeķu adatām.

Inventarizācija

Šonedēļ atpūšos - atvaļinājums. Ņemos pa māju. Daru ko gribu - pārsvarā laiskojos. :) Šodien izdomāju veikt nelielu inventūru savos kāmja krājumos. Upss, mani taču nevar vairs laist tuvumā dziju veikaliem. Jāsamazina esošais daudzums! Steidzami!!! Kā arī sastādīju adāmo/tamborējamo darbu listi. Var tepat bloga labajā pusē redzēt. Sanāca daudz garāka, nekā cerēju :( ! Dažas bildītes ar krājumiem. P.S Pēc foto sesijas secināju, kad šis tas ir arī aiz kadra palicis.

Berete

Cīnos ap šo bereti jau kādu laiciņu. Bildēs ir piegājiens numur 2. Ceru, kad trešais beidzot būs īstais variants. Lienei ap kaklu var manīt manis adīto lakatu-šalli. Kad būs gatava berete, tad taps komplekta (berete, lakats, cimdi) foto sesija. Tika fočēts ar telefonu. Kad meitenēm nav līdz spoguļa, tad var arī šādi izlīdzēties ar pielaikošanas procesu :)

Māksla

Mani gara darbi no darba vietas organizētā pasākuma "Prieks dzīvot (krāsas, otiņas, papīrs, smaržas)". Doma šim pasākumam bija atslēgties no ikdienas domām, rūpēm un negācijām. Būt kā bērnam. Tikai piebildīšu, kad zīmējām, ko mums lika. Krāsu izvēle gan bija pašu ziņā. No manis nekāds Van Gogs :) nesanāks

Kediņas

Pa vidu visam citam iesāktajam, tapa šīs kediņas puikiņam. Nesen biju vienā pasākumā - Prieks dzīvot (krāsas, otiņas, papīrs, smaržas). Pārsvarā zīmējām. Bet mums arī pastāstīja par krāsu nozīmi un ietekmi uz mums. Tā visa ietekmēta, ietamborēju kediņās sarkanu svītriņu. Jo šī krāsa simbolizējot - drosmi, cīņu, uzvaru.