Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: aprīlis, 2009

Rasta cepure Lienei

Liene ieraugot manu pirmo rasta stila cepuri, paziņoja, kad viņai arī tādu vajagot. Tikai tādu pavasara variantu. Iedevu viņai divas grāmatiņas ar adījuma rakstiem - tā teikt mājas darbu - lai izvēlas sev rakstu. Tad nu lūk rezultāts: Īstenībā no pavasara cepurēm Lienei pirmajai tapa. Tas raksts man ļoti iepatikās, kad arī savai dzeltenajai "rasta" izlēmu izmantot. Puķīšu raksts tuvplānā:

Rasta cepure pavasarim

Pavasaris beidzot ir klāt! Vienīgi pagaidām viss tāds pelēcīgs vēl ir apkārt. Man pavasarī parasti gribas kādu košākas krāsas apģērba gabalu. Pie dzeltenā lakatiņa tika uzadīta jauna, dzeltena cepure. Dzelteņo lakatiņu iegādājos jau iepriekšējā sezonā.

Etiķetes

Beidzot esmu sagaidījusi! Tagad varēšu savus darbiņus nomarķēt. Izrādās etiķetes mājas apstākļos pats arī var izgatavot (izdrukāt). Vajadzīgs ir uzlīmju printeris + šī speciālā auduma tintes kasete. Nezinu kā ir citiem ražotājiem, bet Brother šādu iespēju saviem uzlīmju printeriem piedāvā. Tiesa gan ne visiem modeļiem. Pilnai laimei man darbiņā šāds printeris jau ir. Tā kā man atlika tikai tintes kaseti iegādāties. :)